درخواست طلاق از طرف زن!
درخواست طلاق از جانب زوجه
طلاق در قانون به معنای فسخ نکاح از طریق تشریفات خاصی است. زن و شوهرهایی که امید و تعهدی برای ادامه زندگی مشترک ندارند، برای خاتمه دادن و پایان دادن به ازدواج خود، از طریق طلاق اقدام به طلاق می کنند.
هدف از دادرسی طلاق ویژه ثبت نام در سامانه طلاق، مشاوره قبل از طلاق و ارائه و ارائه درخواست به خدمات الکترونیک قضایی می باشد. اگرچه در قانون مدنی ایران، مرد حق طلاق و جدایی دارد. اما راه های مختلفی برای طلاق وجود دارد و این تنها حق مرد نیست که درخواست طلاق بدهد. در این مقاله یک وکیل مجرب در اصفهان ضمن تعریف طلاق زن و مراحل آن به مدت زمان طلاق زن نیز اشاره کرده و از روش هایی برای تسریع در روند طلاق به درخواست زوجه صحبت می کند. پس حتما این مقاله را بخوانید و با ارسال نظرات خود ما را خوشحال کنید.
نحوه طلاق زن و مراحل آن
ماده 133 قانون مدنی می گوید: «مرد حق دارد زن خود را در هر زمان طلاق دهد». اما صرف استفاده از کلمه مرد در قانون مدنی به این معنا نیست که زوجه حق تقاضای طلاق نخواهد داشت. بنابراین طلاق چند قسم دارد که عبارتند از: طلاق از مرد، طلاق با رضایت، طلاق از زن.
طلاق به درخواست زن
در صورت طلاق از زن می خواهد زن او را طلاق دهد. بنابراین می تواند با اقامه دعوی تقاضای طلاق کند. اما تفاوت طلاق با طلاق فقط در ارائه دلیل به قاضی است. وقتی زوجه قصد طلاق دارد باید دلایل طلاق را به قاضی ثابت کند تا بتواند از هم جدا شود.
دلایل محکمه پسند برای طلاق از زن
دلایل مناسب برای طلاق زوجه عبارتند از: طلاق به دلیل عسر و حرج و همچنین یکی از شروط دوازده گانه عقدی که زوجه امضا کرده است، زن می تواند این دلایل را با شاهد یا به هر نحوی که موجه باشد به قاضی ارائه کند. قاضی صدور حکم طلاق را ثابت کند. اما اگر زوجه نیز دلیل موجهی برای جدایی داشته باشد، باید مراحل تشریفاتی خاص طلاق را طی کند که به شرح زیر است.
مراحل طلاق از زن
ثبت نام در سامانه تصمیم گیری و مراجعه به مشاوره قبل از طلاق چون تعداد این جلسات 5 جلسه بوده و حداقل 45 روز به طول می انجامد.
همچنین قرار است در یکی از شعب خدمات دادگاه الکترونیکی محل زندگی یا سکونت زوجه، تقاضای طلاق شود. اگر طلاق توافقی نباشد یا زوجه مستحق طلاق از زوج نباشد، لاجرم عنوان دعوی طلاق از زوجه خواهد بود.
درخواست توسط سرویس الکترونیک قضایی به دادگاه خانواده ارجاع و به پرونده رسیدگی خواهد شد.
پرونده برای رسیدگی به یکی از شعب دادگاه می رود و زمان رسیدگی در آنجا تعیین می شود. تاریخ و ساعت حضور این بانوان برای زوجین به صورت الکترونیکی توسط سامانه ثنا اطلاع رسانی خواهد شد.
در حین رسیدگی به دعوای طلاق از طرف زوجه، قاضی دلیل تمایل به طلاق را به وی ثابت می کند تا امکان طلاق وجود داشته باشد. در این صورت زوجه می تواند برای اثبات دلایل خود به دو صورت عمل کند:
الف) اثبات یکی از شروط دوازده گانه طلاق که در سند ازدواج قید شده و به امضای زوج رسیده است.
ب) اثبات عسر و حرج در دادگاه، در بسیاری از موارد مشمول عسر و حرج می شود و هر چیزی که زندگی سختی را برای زوجه فراهم کند تا دیگر نتواند به زندگی ادامه دهد، عسر و حرج محسوب می شود. در صورتی که زوجه بتواند یکی از این موارد را ثابت کند، اگرچه طلاق در سه مرحله توسط زوجه انجام شود، زوجه می تواند برنده دعوی باشد. اما برای رسیدن به این پیروزی باید صبور بود. زیرا پروسه اثبات انگیزه ها نزد قاضی طولانی است. در نهایت تصمیم طلاق و اجرای آن در دفترخانه طلاق است
مدت طلاق از زن
بهترین وکیل طلاق در اصفهان می گوید: رسیدگی به دادخواست طلاق توسط زوجه مانند رسیدگی به دادخواست طلاق توسط مرد سه مرحله است و همچنین بیشتر از طلاق توافقی طول خواهد کشید. در اینجا هدف از پردازش سه مرحله ای این است که:
این زن با ارائه درخواستی با دلیل موجه مبنی بر جدایی و طلاق به شعب یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اولین قدم را برداشت. سپس درخواست زوجه برای رسیدگی به دادگاه خانواده می رود. در صورتی که پس از رسیدگی به دلایل زوجه، رأی بدوی یا بدوی به ضرر یکی از زوجین صادر شود، 20 روز فرصت دارند و در این مدت می توانند از رأی صادره در دادگاه تجدیدنظر تجدیدنظرخواهی کنند.
چنانچه یکی از طرفین ظرف مدت 20 روز به رأی دادگاه بدوی اعتراض کند، پس از اعتراض وی، رسیدگی مجدد در دادگاه تجدیدنظر آغاز می شود و زوج لایحه دفاعیه خود را صرفاً به دادگاه تجدیدنظر ارسال می کند. ارسال. زیرا رسیدگی در این دادگاه به صورت غیابی است.
- ۰۰/۱۰/۲۵