نکات حقوقی حالب که ممکن است ندانید
نکات حقوقی جالب!
- آیا میدانید هیچ کس نمی تواند تمام دارایی خود را به یکی از وارثان خود واگذار کند؟
در قانون مدنی موضوع ماده 843 ، وصیت نامه بیش از یک سوم مرخصی معتبر نیست. مگر با اجازه وراث و در صورت اجازه برخی وراث ، این فقط در مورد سهم او صدق می کند
- آیا میدانستید که همه افراد میتوانند قبل از مرگ از اموال خود استفاده کنند و در عین حال همان دارایی را تا زمانی که زنده هستند به کسی منتقل کنند؟ (میتواند شامل قراردادها نیز باشد)
در هر صورت ، گفته می شود که هرکسی می تواند با مهربانی تمایل داشته باشد که اموال خود را فقط قبل از مرگ به شخص خاصی منتقل کند ، اما معتقد نیست که انتقال دهنده می تواند آن را تا پایان عمر از بین ببرد. اگر از استفاده از اموال خود محروم شود و برود ، امتناع می کند.
- آیا می دانید چگونه صاحبخانه میتواند مستاجر خود را فوراً بیرون کند؟
غیر رسمی (یعنی در دفتر اسناد رسمی ایجاد نشده است) اکنون که قرارداد توسط صاحبخانه و مستاجر بر روی یک کاغذ یا توسط دفاتر آژانس املاک (شرکت املاک) تنظیم شده است ، مهم نیست ، اما در در پایان ، علاوه بر موجر و مستاجر ، باید توسط دو شاهد امضا شده باشد.
در این مورد ، صاحبخانه می تواند در درخواست خود به موقعیت ملک مراجعه کند (دادخواست به شورای حل اختلاف) و درخواست خود را برای دستور تخلیه ، نه برای حذف ، بنویسد و پس از بررسی این نهاد قضایی ، حکم اخراج صادر می شود. صادر شود.
- آیا میدانید سکوت نشانه رضایت در معاملات نیست؟
مردم عادی می گویند سکوت عمومی لذت بخش است ، در حالی که قانون مدنی در ماده 248 می گوید:
سکوت مالک ، حتی اگر بر اساس قرارداد در جلسه (محل تسویه قرارداد) حضور داشته باشد ، اجازه محسوب نمی شود.
- آیا میدانید که در معاملات یک معامله فضولی هم وجود دارد؟
در حقوق مدنی ، هرگونه معامله ای که متعلق به خود شخص نیست یا به عنوان سرپرست (سرپرست فرزندان به عنوان پدر یا پدربزرگ پدری) کار نمی کند و وکیل شخص نیست یا قیم او نیست ، کنجکاو است.
- آیا می دانید برخی از جرایم مالی تنها مجازات را در پی دارد؟
در جرایم مالی مانند چک و خیانت در امانت ، وقتی محکومیت منجر به اجرای حکم می شود ، شاکی حقوق مالی از دست رفته خود را پس نمی گیرد و نتیجه اتهامات جنایی راستی آزمایی و خیانت در امانت تنها مجازات است. شاکی که باخته است برای به دست آوردن اموال از دست رفته خود ، علاوه بر پرونده های جنایی ، باید شکایت کند (مطالبه حقوق مالی از دست رفته خود).
- آیا می دانستید نوزادی که فقط یک بار گریه می کند و می میرد ، ارثی میبرد؟
ماده 875 قانون مدنی می گوید: "شرط وراثت زنده بودن هنگام مرگ وارث است و اگر حمله باشد ، اگر مایع منی او در دوران الموت باردار شود و زنده به دنیا بیاید و او متولد شود ، ارث می برد. زنده ، هر چند بلافاصله "بگذار مرگ بمیرد".
- آیا می دانید که به محض اعتبار قرارداد ازدواج، شوهر موظف به پرداخت نفقه به زن است؟
بر اساس ماده 1102 قانون مدنی، به محض برقراری صحیح ازدواج ، رابطه زناشویی بین طرفین موجود و حقوق و تعهدات زوجین در برابر یکدیگر برقرار می شود.
تعهد مهریه و نگهداری از تاریخ ازدواج شروع می شود ، اگرچه تمام یا بخشی از این تعهدات به دلیل عواملی مانند محارم یا طلاق از بین می رود.
لازم نیست که ایجاد حقوق و تعهدات زناشویی موضوع قصد باشد یا هر دو طرف به آن توجه کنند و حتی اجماعی برخلاف ایجاد آن معتبر نیست مگر اینکه خود قانون اجازه دهد.
برای مشاوره با وکیل عالی در اصفهان اینجا را کلیک کنید.
- ۰۰/۰۵/۲۰